STARTSIDAN

  |  

OM TANDLÄKARNA ARONSSON

  |  

EXCELLENT TANDVÅRD

  |  

REKOMMENDERADE LÄNKAR

  |  

KONTAKTA OSS

  |  


Om Aronsson
Medarbetare
Historik
Öppettider
Vision & Filosofi
Praktikertjänst
Kvalitet
Alla är VIP


Tandläkarna Aronssons medarbetare och team

Leg. Tandläkare Lars Aronsson

Lars har drivit praktiken på Bråddgatan 9 ända sedan tandläkarexamen i Malmö 1975. Därefter har han genomgått vidareutbildning framför allt inom kirurgi, implantat, tandlossning, protetik, kariologi, bettfysiologi och estetik. Lars specialintressen ligger inom områdena implantat, protetik och estetisk tandvård. Han stortrivs med tandläkaryrket eftersom det är varierat och fyllt av spännande utmaningar. Lars motto: ”Att hjälpa människor att skapa vackra leenden är alltid lika tillfredsställande.”

Leg. Tandläkare Kerstin Aronsson

Kerstin är också utbildad på Tandläkarhögskolan i Malmö och arbetade först som allmäntandläkare och klinikchef vid Folktandvården i Skärblacka, Eneby och Åby. Hon kom till praktiken, i april 2000. Kerstin har vidareutbildat sig inom områdena barntandvård, tandreglering, psykologi/psykiatri, kariologi, tandlossning, protetik, bettfysiologi, implantat och klinisk utvärderingsvetenskap. Hennes specialintressen är tandhälsovård, barntandvård och tandreglering. Ifall Kerstin fick välja yrke idag, skulle hon välja tandläkaryrket igen. Kerstins motto: ” Om man tänker efter så är det inte många yrken där man har förmånen att få kombinera akademiska studier med praktiskt arbete, teknisk problemlösning och långsiktiga relationer med människor i alla åldrar, från små barn till gamla.”

Tandhygienister

Tandhygienist Norrköping  

En viktig uppgift för att upprätthålla en god tandhälsa har våra tandhygienister. De är motorn i tandhälsovården. De lär ut hur man ska sköta sina tänder för att hålla dem friska. De tar också bort tandsten, fluorbehandlar och putsar och ser till att din mun mår bra. För att öka välbefinnandet ytterligare kan de också utföra tandblekningar och sätta tandsmycken om så önskas.

Tandsköterskor

 

Våra tandsköterskor assisterar tandläkarna och ser till att du har det bra under undersökning och behandling.

 

 

Reception

 

När du kommer till oss möts du av vår receptionist Anette Wall. Anette är utbildad tandsköterska och ansvarar för receptionen, hjälper dig med tidbokning, betalning och mycket annat.


 

Logga in

TANDLÄKARNA ARONSSON   |  BRÅDDGATAN 9   |  602 22  NORRKÖPING   |  TEL: 011-133434   |  WEBBYRÅ: BISHOP MEDIA