STARTSIDAN

  |  

OM TANDLÄKARNA ARONSSON

  |  

EXCELLENT TANDVÅRD

  |  

REKOMMENDERADE LÄNKAR

  |  

KONTAKTA OSS

  |  


Om Aronsson
Medarbetare
Historik
Öppettider
Vision & Filosofi
Praktikertjänst
Kvalitet
Alla är VIP


Tandvård med omsorg och omtanke

En god tandhälsa är viktigt för välbefinnandet. Genom regelbunden kontroll  kan vi hålla din tandhälsa i bästa skick. Som patient hos oss utgår vi alltid från dina förutsättningar. Det innebär att det är just du och dina behov som ska tillgodoses.

Vi arbetar utifrån devisen tandvård med omsorg och omtanke. En behandling ska vara behaglig och smärtfri. Det innebär att vi tar hand om dig på ett mjukt och varsamt sätt. Vi är också tydliga och förklarar vad vi gör och varför. Ett besök och en behandling hos oss ska vara en tandvårdsupplevelse där du känner att du tagits om hand.

Besöket

Tandvårdsupplevelsen startar redan när du kommer till oss. Det innebär att vi tar emot dig i en skön och avslappnande miljö. I receptionen kommer du förmodligen att mötas av vår receptionist Anette Wall. Hon svarar också i telefon och på mail. I vårt trevliga väntrum kan du koppla av tills det är dags för en undersökning eller behandling som görs med kvalitet och omtanke.

I behandlingsrummet möts du sedan av någon av våra kompetenta tandsköterskor. De tar hand om dig på bästa sätt och ser till att du har det bra. Sköterskorna har också sett till att allting är väl förberett inför behandlingen. I vissa fall utför de även vissa moment i patientarbetet.  Våra erfarna tandläkare eller tandhygienister möter dig sedan med respekt och omsorg inför behandlingen. Den som är mycket orolig inför kontakt med tandvården erbjuds särskilt omhändertagande. Antingen hos vår egen beteendevetare eller hos psykolog efter särskild prövning.

Att vara patient

Vid första besöket undersöker vi dig grundligt. Det är viktigt för den fortsatta planeringen av din behandling. Sedan beror det på resultatet av undersökningen hur vi ska kunna se till att hålla dina tänder friska. För att du och dina tänder ska må bra kallar vi dig sedan till översyn efter behov. Genom regelbunden kontroll så minimeras också behovet av ingrepp och eventuella behov av åtgärder upptäcks i ett tidigt stadium. För dig som patient medför det minskade kostnader och ökat välbefinnande. Förutom de vanliga tandvårdande behandlingarna är vi också rustade att utföra estetikbehandlingar, tandimplantat och tandregleringar. Vi kan också erbjuda särskilt omhändertagande av tandvårdrädda. Kort sagt - Vi gör allt för att ta hand om dig på bästa sätt.


» Din Trygghet

Logga in

TANDLÄKARNA ARONSSON   |  BRÅDDGATAN 9   |  602 22  NORRKÖPING   |  TEL: 011-133434   |  WEBBYRÅ: BISHOP MEDIA